Wij tillen uw ruwbouw van de grond

Lazzaro - RuwbouwBent u van plan om een ruwbouw in Vorselaar neer te zetten? Kies dan voor het vakmanschap en de ervaring van LAZZARO BVBA. We zijn onder meer gespecialiseerd in ruwbouw in traditionele pastorijstijl.

Uw bouw is onze zorg

Het belang van duurzaam en energiezuinig bouwen neemt alsmaar toe. Lazzaro uit Vorselaar volgt de trends op de bouwmarkt dan ook nauwgezet op. We begeleiden en adviseren u bij de keuze van materialen voor uw ruwbouw. U kunt rekenen op een persoonlijke service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ons team staat voor u klaar

Wat maakt de bouwwerken van Lazzaro zo bijzonder? Bouwers en verbouwers weten het al jaren. Het team van Lazzaro staat garant voor nauwkeurig werk, een transparante communicatie en een stipte uitvoering van de afgesproken termijn. Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij met tal van referenties in de regio Antwerpen.

Contact opnemen

Nog vragen? Contacteer ons gerust. We brengen uw wensen gedetailleerd in kaart en maken een vrijblijvende offerte op! Ook voor dakwerken en betonkelders bent u bij Lazzaro aan het juiste adres.