Deskundige plaatsing van betonkelders

Lazzaro - BetonkeldersHeeft u last van een kelder die regelmatig onder water staat? Dan is dit het juiste moment om met Lazzaro in zee te gaan. Wij plaatsen waterdichte betonkelders in Vorselaar en in de ruime omgeving van Antwerpen.

Waterdicht en stevig

Uw kelder vernieuwen? LAZZARO BVBA plaatst voor u een betonkelder. Die wordt ter plaatse op de werf gegoten. Betonkelders hebben een aantal voordelen ten opzichte van een traditioneel gemetselde kelder.

Zo is de betonkelder waterdicht en de beste optie wanneer u in een buurt met hoge grondwaterstand woont. De wanden van een betonkelder zijn ook veel sterker dan gemetselde muren. Ze zijn bovendien glad, wat tijd en kosten bespaart bij de afwerking.

Kwaliteit is topprioriteit

Lazzaro uit Vorselaar is een uiterst betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt. We gebruiken uitsluitend kwalitatieve materialen, zodat de afwerking tot in de puntjes waterdicht is. Alles kelderwerken worden bovendien op maat uitgevoerd door onze ervaren en enthousiaste ploeg.

Contact opnemen

Wil u ook een betonkelder laten plaatsen? Neem dan beslist contact op. Wij komen graag bij u langs om alles te bespreken. Met uw ideeën en onze ervaring, wordt het beslist een topresultaat.

Bekijk zeker onze vele referenties in Vorselaar en omgeving Antwerpen. Wist u trouwens dat we ook dakwerken en ruwbouw doen?